Το www.jiovanni.gr σας προσφέρει πολλούς εναλλακτικούς τρόπους για να παραλάβετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν. Όλα τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται στο τελευταίο βήμα πριν την ολοκλήρωση και πληρωμή της παραγγελίας και προστίθενται στο καλάθι αγορών.

Ισχύς παραγγελιών

Οι παραγγελίες παραμένουν σε ισχύ και διαθέσιμες για παράδοση μέχρι και 10 ημερολογιακές ημέρες από την καταχώρησή τους.

Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης

Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως ενδεικτικά μπορούμε να αναφέρουμε από την διαθεσιμότητα των προϊόντων, τον τρόπο πληρωμής που έχει επιλεγεί, την διαθεσιμότητα μεταφορικών μέσων κοκ. Ενδεικτικά οι παραγγελίες που καταχωρούνται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, κατά βάση παραδίδονται στον μεταφορέα εντός μίας εργάσιμης ημέρας, με την προϋπόθεση ότι όλα τα προϊόντα της παραγγελίας είναι διαθέσιμα και ο συνήθης χρόνος παράδοσης στο σημείο που μας έχετε υποδείξει από τον μεταφορέα είναι κατά κανόνα μία εργάσιμη ημέρα για την πόλη της Ρόδου.

Τρόποι αποστολής

ΚΥΠΡΟΣ
Με την υπηρεσία θαλάσσιας μεταφοράς (ACS Cyprus Economy) ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 5 έως 7 εργάσιμες ημέρες απο την αναχώρηση του πλωτού μέσου για την Κύπρο. Η αναχώρηση εκτελείται μια με δύο φορές την εβδομάδα.

ΡΟΔΟΣ
Για παραγγελίες που θα καταχωρηθούν πριν τις 14:00 και προορίζονται για την Ρόδο, θα πραγματοποιείται η παράδοση αυθημερόν στον προορισμό που έχετε δηλώσει στα στοιχεία σας.

ΕΛΛΑΔΑ
Όλες οι παραγγελίες αφού ληφθούν αποστέλλονται με ΕΛΤΑ ΚΟΥΡΙΕΡ ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ την ίδια εργάσιμη ημέρα και ο χρόνος παράδοσης είναι από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες.


ΑΜΕΡΙΚΗ /
USA
Όλες οι παραγγελίες αφού ληφθούν αποστέλλονται με DHL την ίδια εργάσιμη ημέρα και ο χρόνος παράδοσης είναι από 5 έως 7 εργάσιμες ημέρες.
-All orders once received are shipped with DHL the same working day and delivery time is 5 to 7 working days.